Ablakfóliázás

Az épületek ablaküveg fóliázása nemcsak az energiamegtakarításnak, hanem a sérülés elleni védekezésnek és ultraibolya sugárzástól való védelemnek is az egyik leggazdaságosabb módja.

A LLumar ablakfóliákkal történő ablakfóliázás, épületüveg-fóliázás megbízható, gazdaságos megoldási lehetőséget biztosítanak a fenti problémák bármelyikére, hogy közben a látható fény akár 99%-át is áteresztik.

A LLumar épületüveg fólia főbb tulajdonságai, alkalmazási célterületei

  • Hővédelem: Hővédő és szigetelő ablakfólia
  • Fényvédelem: Fényvédő és belátás elleni ablakfólia
  • Biztonság és szilánkvédelem: Biztonsági ablakfólia
  • Energia takarékosság: EnerLogic szigetelő fólia (Év Technológiája díjával tüntette ki az ipari laminálók, bevonatolók és fémszórók szövetsége, az AIMCAL az EnerLogic 35 szigetelő alakfóliánkat) és egyéb Low- E fóliák
  • UV szűrés: Minden épületüveg fóliánk rendelkezik ezzel a tulajdonsággal
  • Graffiti védelem: Antigraffiti ablakfólia
  • Dekoratív megjelenés: Dekorációs ablakfóliák

Hővédelem, energiahatékonyság

A LLumar EnerLogic üvegfóliák kiváló energiahatékonysággal rendelkeznek. Alkalmazásukkal nemcsak a napsugárzásnak kitett falfelületek, helyiségek üvegein keresztüli túlzott felmelegedése akadályozható meg hatékonyan, hanem a téli vagy hideg időszakokban az ugyanezen felületeken keresztüli hőleadást is hatékonyan csökkenti, ezáltal gazdaságosabbá téve a helyiség(ek) fűtését.

Szilánkvédelem, biztonság

A LLumar több színben elérhető, MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező ablak- és épületüveg fóliák kiváló megoldást biztosítanak a vonatkozó hatósági előírások betartása mellett a külső hatások által előidézett berobbanás, törés esetén a szétszóródó szilánkok, törmelék okozta, esetenként súlyos sérülések megelőzésére.

Beszűrődő fény és betekintés elkerülése

A napsugárzás hatására napszaktól függően az épület egyes helyiségei nemcsak átforrósodhatnak, hanem a nyílászárók üvegfelülein keresztül érkező UV sugárzás hatására a keményfa, polimer padlóburkolatok, speciális festékek, a helyiségben elhelyezett képzőművészeti alkotások, bútorok, egyéb berendezések burkolata már középtávon is károsodhat.

Amennyiben az Ön vagy vállalkozása számára éppen a beszűrődő fény, UV sugárzás, vagy éppen a kíváncsi tekintetek elleni védekezés lenne a fő célja, minőségi LLumar fóliáink ez esetben is optimális megoldást nyújtanak Önnek.

Graffiti, firkálás, karcolás elleni védekezés

A legtöbb környéken a járókelők, elhaladók által hozzáférhető helyen, magasságban stb. elhelyezkedő üvegfelületek igen gyakran ki vannak téve a firkálás, karcolás, szennyezés, egyéb fizikai, kémiai behatások okozta károsodásnak.

A LLumar anti-graffiti üvegfóliái védelmet nyújtanak az üvegfelületnek az ilyesfajta behatások ellen.

Enyhébb károsodás, vandalizmus esetén a fólia megfelelő tisztítószerrel lemosható, arról a festék, szennyeződés eltávolítható.

Legrosszabb esetben is elegendő a fóliát cserélni, megkímélve ezzel magunkat az üveg cseréjének nem pusztán idő- és költségigényes folyamatától.

Dekorációs fóliázás

A LLumar dekorációs fóliák számos mintával, textúrával segítik elő az épületek külső és belső üvegfelületeinek dekorációját. Legyen szó egy diszkrét tárgyaló ajtajáról, vagy az utcára néző homlokzat ablakairól, a LLumar ablakfóliák kézenfekvő és az üvegfelületek felületkezeléséhez, megmunkálásához viszonyítva összehasonlíthatatlanul gazdaságosabb lehetőséget kínálnak a sokféle lehetséges dekorációs és átlátszatlansággal kapcsolatos elvárás teljesítéséhez.

« Vissza – Autófóliázás és épületfóliázás Veszprém – Főoldal

Hivatalos LLumar kivitelező