Anti-graffiti fóliázás

Anti-graffiti fóliázás Veszprém

A közterületekkel szomszédos, kisebb-nagyobb forgalomnak kitett, járókelők által elérhető, hozzáférhető helyen elhelyezkedő üvegfelületek a világ számos pontján ki vannak téve rongálásnak, vandalizmusnak.
Az ilyen károsodás jellege az egyszerűbb firkálástól, festéstől, beszennyezéstől a maró hatású anyag okozta károsodáson át egészen a kulccsal, érmével, egyéb eszközzel történő összekarcolásig, felületi bemaródásig terjedhet.

Az ilyen hatások egy részének kivédésére, a komolyabb rongálások esetében a károkozás mértékének csökkentésére kiváló eszköz a LLumar anti-graffiti fólia.

A szennyeződések, firkák, festékek különböző tisztítószerekkel, oldószerekkel könnyedén eltávolíthatóak, az enyhébb felületi sérülések polírozással kijavíthatóak.
Azokban az esetekben pedig, amikor a fólia helyrehozhatatlanul károsodott, az egyszerűen eltávolítható, helyette másik felhelyezhető. Ennek további előnye az üvegfelület cseréje, kijavítása költségéhez viszonyított megtakarításon felül az a nem elhanyagolható szempont, hogy nem szükséges az üvegfelületet leszerelnie, nélkülöznie.

Amennyiben érdeklődik a téma iránt, további információkért kérjük, keresse fel a LLumar Graffiti-védelem, rongálásvédelem tematikus oldalunkat.

« Vissza – Autófóliázás és épületfóliázás Veszprém – Főoldal

Hivatalos LLumar kivitelező