Biztonsági fóliázás

Biztonsági fóliázás Veszprém

Mindennapi tevékenységünk során otthon, a munkahelyen, és szabadidőnkben is számos üvegfelület vesz körül minket. Ezekről az üvegfelületekről a legtöbbször elfelejtjük, hogy súlyos balesetek forrásai lehetnek, ha valamilyen külső hatásra összetörnek, vagy akár csupán nem vesszük észre valamelyiket.

Az ehhez hasonló balesetek régebben, az üveg, mint kiemelt építészeti alapanyag elterjedésével párhuzamosan egyre gyakoribbakká váltak. Ezek visszaszorítására a hazai, közösségi és nemzetközi felügyelő hatóságok különféle szabályozásokat alkottak. A nyilvános helyeken, munkahelyen, vendéglátóipari létesítményekben és más közforgalmú helyiségekben beépítésre került vagy kerülő üvegfelületekre számos biztonsági előírás vonatkozik.
Ezeknek az előírásoknak sokféleképpen eleget lehet tenni.
Léteznek erre a célra gyártott „különleges”, tanúsított üvegek. Ezek bekerülési költsége azonban a legtöbb esetben gazdaságilag megkérdőjelezi felhasználásuk létjogosultságát.

A LLumar biztonsági ablakfólia MABISZ ajánlással rendelkezik, és megfelel többek között a munkahelyek munkaügyi követelményeiről szóló 28/2007. SZMM rendelet vonatkozó kitételeinek is.

Okleveles LLumar fóliatelepítőink csak kiváló minőségű alapanyagból készült és bizonyított tapadású ragasztóréteggel ellátott fóliát használnak Ügyfeleink biztonsági igényeinek kielégítéséhez.

A LLumar biztonsági fólia többféle árnyalattal, valamint eltérő vastagsággal is hozzáférhető, a választék irodaépületek és lakóingatlanok fóliázásához, különböző erőszakos vagy fegyveres bűncselekmények, vandalizmus, vagy éppen természeti hatások által előidézett károk hatásának enyhítéséhez is segítségül szolgál.

« Vissza – Autófóliázás és épületfóliázás Veszprém – Főoldal

Hivatalos LLumar kivitelező