Wrapping

Wrapping | karosszéria fóliázás Veszprém

A Karosszéria fóliázás, wrapping, avagy autócsomagolás célja kettős.
Egyrészről védi a karosszériát, az eredeti fényezést a mechanikus behatásoktól (kavicsfelverődés, ágak okozta karcolódás, kisebb jégeső, stb.).
Emellett azonban egyedi, a teljes fényezés költségéhez képest kedvező árú, illetve azt megjelenésben akár messze meghaladó változatosságú megjelenést biztosíthat autójának a látvány szolidtól az exkluzívon keresztül egészen az extravagánsig terjedő széles skáláján.

Amennyiben elsősorban a fényezését szeretné megóvni, a LLumar Paint Protection Film fóliát Önnek találták ki.
A gépjármű védőfóliázást követően nem igényel különleges bánásmódot – Ön a szokásos módon tisztíttathatja, ápolhatja autóját az időjárás, a terepviszonyok és egyéb okok előidézte szennyeződés esetén.
A fólia ráadásul az UV sugárzástól megvédi az autó eredeti festését, miközben maga nem színeződik el, nem fakul ki, így garantálva a jármű eredeti, fóliázás előtti színét, ragyogását sok éven át.

Ha az Ön célja ezzel szemben a jármű megjelenésének megváltoztatása, akkor a belga Grafityp gyár GrafiWrap népes és folyamatosan bővülő termékcsaládjából választhatja ki az Ön személyiségéhez leginkább illeszkedő megjelenést.

Főbb GrafiWrap fóliatípusok:

  • Karbon fólia más néven Carbon fólia vagy 3D karbon fólia
  • Matt karosszéria fólia
  • Színváltó fólia avagy Kaméleon karosszéria fólia
  • Bőrhatású wrapping fólia
  • Design és Military fólia
  • Színes vagy csillogó wrapping fólia
  • Metál és alumíniumhatású fólia

Amennyiben a fenti vázlatos felsorolás felkeltette figyelmét, és kíváncsi a részletes GrafiWrap kínálatra, kérjük, látogasson el a LLumar – GrafiWrap Autófóliázás, karosszériafóliázás tematikus oldalunkra.

A GrafiWrap fóliák felhasználási területe igen széles. A legtöbb esetben nemcsak a gépjármű külső idomai, hanem a belső felületei is „átöltöztethetőek”, bevonhatóak.
Emellett természetesen lehetőség van a gépjármű egyes részeinek eltérő mintájú, fazonú GrafiWrap fóliával történő burkolására (pl. bőrhatású karosszéria – karbon motorháztető, stb.)

Ha esetleg külső behatás miatt a fólia megsérült, és cseréje volna szükséges, esetleg megválna gépjárművétől, és „visszakérné” az eredeti fényezést, a fólia eltávolítása céljából is forduljon hozzánk bizalommal.

« Vissza – Autófóliázás és épületfóliázás Veszprém – Főoldal

Hivatalos LLumar kivitelező